Lid worden

Ben jij een echte biker die naast het rokkostuum ook wel eens zin heeft in een Biker BBQ? Of ben je een maconnieke motorrijder die zijn comfortzone durft te vergroten? Dan ben je van harte welkom bij ons wereldwijde Biker-Broederschap.

Widows Sons Netherlands is opgericht op 29 juni 2020 en inmiddels staat onze teller al op lidnummer 42. De vereniging groeit zeer gestaag en bestaat uit een groep enthousiaste motorrijders die Broederschap een heel nieuwe betekenis geven. Sinds juli 2022 hebben we een officiële Chapter verklaring en vallen we niet meer onder ons oorspronkelijke “Iceni” Chapter maar zijn we helemaal zelfstandig.

Vereisten lidmaatschap

Een nieuwe kandidaat is een Gezel- of Meestervrijmetselaar met een goede staat van dienst.

  • Je hebt een geldig motorrijbewijs.
  • Je bent in het bezit van een 2-wielige motorfiets van minimaal 500 cc.
  • Je bent niet lid van een andere motorclub (riders club is geen probleem)

Vanwege het soms, internationale karakter van onze arbeid is er een onderscheid gemaakt tussen de eerste drie graden der reguliere vrijmetselarij.

  • Een Gezel zal de name patch “Fellow Craft” en geen frontpatch dragen
  • Een Gezel dient rekening te houden met de eventuele uitsluiting op internationale events. Dit is ter beoordeling van het bestuur.

Contributie

Het lidmaatschap wordt vastgesteld op de ALV en is per 27 februari 2022; 100 euro per jaar. De eenmalige kosten voor diverse regalia (patches, etc) zijn vastgesteld op 125 euro en dien je voorafgaand aan je inwijding te voldoen.

Aanmelding

Meerdere keren per jaar houden we een inwijding om nieuwe kandidaten deel te laten nemen aan onze vereniging. Is er al een Br van jouw loge lid van Widows Sons? Geef hem dan even een seintje, dan zetten wij je aanvraag in gang. Heb je geen bekenden bij Widows Sons, stuur dan de contactgegevens van je L Secretaris mee in je aanvraag / email naar secretaris[at]widowssons.nl